Cautare

1377 de rezultate pentru "nr de telefon abonati" (4.64 secunde)
A fost dat publicitatii Raportul CSM in chestiunea telefonului dat de premier lui Ilie Botos in cazul Dinu Patriciu. Ce ne spune in esenta acest Raport al CSM, produs al unei anchete care si-a diluat pe parcurs esenta pana a devenit din portie de caviar ciorba de loboda?
Nu mai citesc de mult romane. Totusi, din cand in cand, cedez sentimentului de culpabilitate, revizitand cate un autor care ma fascina in tinerete, numai ca sa observ ca, de fapt, la prima lectura nu intelesesem nimic.
Exista o controversa legata de meseria de ziarist. ... Sa incerci sa salvezi o viata de om sau sa relatezi, in exclusivitate, moartea unui semen? In astfel de situatii afli cum ti-ai ales prietenii...
Scandalul de la Directia Generala Anticoruptie este pe cale sa fie musamalizat ori, tot atat de grav, sa se incheie in cel mai nemernic stil bastinas - "vinovat este mortul".
Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a vorbit la telefon cu Vladimir Putin despre imbunatatirea legaturilor bilaterale si a exprimat inca o data disponibilitatea Ankarei de a participa la rezolvarea pe cale pasnica a razboiului din Ucraina, informeaza Reuters.
"Fiber cut" - in cazul in care nu stiti ce inseamna, va pot lamuri baietii de la cablu, de la celalalt capat al firului, cand ii sunati nervosi ca nu va functioneaza internetul:
el regiza la Bucuresti "Micul Print" de Antoine de Saint-Exupery, iar ea juca doua roluri: ... - Este un om care te surprinde vesnic, pentru ca este o bogatie de caracter, de sentimente. ... Dar asteptarile mele au fost depasite de intalnirea cu el si de omul care este Cristian Mihailescu.
Un barbat din Calarasi, suspect de comiterea a 5 furturi si a unei talharii, a fost retinut depolitisti. In toate cazurile de furt, suspectul a patruns in interiorul locuintelor pe usa de acces lasata neasigurata.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
La data de 28.09.2010 va avea loc, in Bucuresti, o manifestare de protest, la care organizatorii anunta participarea unui numar de aproximativ 10.000 de persoane. ... Arcului de Triumf si P-ta. ... Kiseleff de catre manifestanti; ... incepand cu ora 14.30, banda I de circulatie, de la P-ta.
La data de 18 noiembrie 2010, lucratori din Sectia 12 Politie - Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat si depistat pe un minor de 16 ani din Bucuresti, stabilind in sarcina acestuia savarsirea a trei infractiuni comise pe raza de competenta, dupa cum urmeaza:
Un tanar a determinat-o pe o femeie de 21 de ani, din Bucuresti, prinzand-o cu mana in zona gatului La data de 01 februarie 2011, in urma unui complex de activitati, investigatii, cercetari si audieri, lucratorii Sectiei 19 Politie au reusit identificarea lui A.
La data de 7 februarie 2011, lucratorii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 15 Politie, i-au identificat si prins pe M. Nicusor de 21 de ani, din judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, si M.
Presedintele Autoritatii National pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, ii avertizeaza pe operatorii economici ca nu va renunta la controale, indiferent de interventiile acestora la persoane sus-puse din politica.
La data de 26.05.2011, in jurul orei 19:55, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 1, cu sprijinul politistilor din cadrul Sectiei 4, l-au prins in flagrant pe str.
Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti - Compartimentul Urmariri al Serviciului de Investigatii Criminale - Politia Sectorului 2, solicita sprijin in vederea depistarii unei minore, care, la data de 28.12.2011 a disparut de la domiciliu.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a pierdut procesul intentat pentru calomnie de fostul director al RADP, actualul subprect al judetului Cluj, Mihaela Rozor. In urma pierderii procesului, fostul primar al Clujului a fost amendat cu suma de 10 milioane de lei.
google-analytics.com